Szabó Zsófi a Szerencsekerékben

Szabó Zsófi, a TV2 Mokka műsorának új műsorvezetője, a Szerencsekerék legutóbbi adásában mély dekoltázst villantott, és üzenetet küldött műsorvezető-társainak.

A gyönyörű műsorvezető, Szabó Zsófi a TV2 Szerencsekerék című vetélkedőjének legutóbbi sztárvendégeként jelent meg, ahol egy mélyen dekoltált, váll nélküli felsőben tűnt fel. Ez a ruhadarab különösen sokat mutatott meg a kebleiből, amikor a kerék pörgetésekor előrehajolt. Kasza Tibi, a műsorvezető, megjegyzést tett Zsófi választására, mondván, hogy a felső tökéletesen illik a játékmenethez.

Szabó Zsófi a műsorban nem csak a nézőket szórakoztatta, hanem időt szakított arra is, hogy üzenetet küldjön a Mokka csapatának, amelynek nemrégiben lett tagja. Elmondása szerint nagyon örül, hogy együtt dolgozhatnak, és természetesen imádja műsorvezető-társait is, akiket a műsorban puszilgatott.

Zsófi, aki minden hétköznap hajnali 4.40-kor kel, hogy időben ott legyen a kora reggeli műsor kezdésekor, hangsúlyozta, mennyire jó érzés a csapat tagjának lenni.