Jegyben járó szurkolók a skót-magyar meccsen

A skót-magyar mérkőzés előtt különleges pillanatnak lehettek tanúi a magyar szurkolók, amikor egy magyar pár eljegyzését ünnepelhették a stuttgarti stadionban.

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság izgalmai közepette egy magyar szurkolópár számára felejthetetlen emlékkel gazdagodott a vasárnapi nap. A magyar válogatott, a németek elleni vereség után, a skótok elleni mérkőzésen mutatott kiemelkedő teljesítményt, amelynek csúcspontja Csoboth Kevin hosszabbításban szerzett győztes gólja volt, mely 1-0-ra döntötte el a meccset a magyarok javára.

A stadionban nem csak a futball szerelmesei, hanem a romantika hívei is megkaphatták a maguk pillanatát. Egy fiatal magyar pár, akik a nemzeti színekben érkeztek, a meccs kezdete előtt egy életre szóló ígéretet tettek egymásnak. A férfi féltérdre ereszkedett és megkérte szerelme kezét, amit a hölgy boldogan elfogadott.

Az eljegyzésről készült fotó is bizonyítja ezt a megható eseményt, amelyet a Hajdú B. István rajongói oldal is megörökített. A kép tanúsága szerint a hölgy igent mondott, és a magyar válogatott győzelmével még szebbé vált ez a nap.

Istenes Bence is jelen volt a stadionban, ahol nem csak a meccset élvezhette, hanán két focistával közös fotó készítésének örömében is részesült. Az ilyen pillanatok teszik igazán emlékezetessé a sporteseményeket, amikor a pályán kívül is történnek felejthetetlen dolgok.