NAV a szurkolói lázban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) is beszállt a foci Európa-bajnokság kapcsán kialakult szurkolói hangulatba, és közösségi médián keresztül humoros képpel reagált a drukkerek közötti rivalizálásra.

Az Európa-bajnokság alatt a szurkolók nem csak a stadionokban, hanem a kulináris területen is megmérettetik egymást, ahol az országok jellegzetes ételeit használják fel a szembenállás eszközeként. A NAV közösségimédia-menedzsere is csatlakozott a trendhez, és egy képet osztott meg a Facebookon, amelyen a papíralapú és az online adminisztráció közötti választást feszegeti, humorosan utalva a szurkolói rivalizálásra. A kép alapján felmerül a kérdés: vajon mi következik ezután, a kréta rendszer vagy a napló lesz-e a következő téma a NAV-tól?

A NAV hivatalos Facebook-oldalán megjelent posztban az ügyfeleknek is üzennek, miközben egy emberként drukkolnak a magyar futball válogatott sikerének az Európa-bajnokságon. Kicsik és nagyok együtt ülnek a stadionban, a tévéképernyő vagy a szabadtéri kivetítő előtt, és a NAV is csatlakozik a nemzeti csapat mögé állók sorába egy kreatív szurkoló fotóval. "Mi is szurkolunk a magyar válogatott továbbjutásáért! Hajrá, Magyarország!" - írják a bejegyzésben.

A Blikk elemzése szerint a magyar csapat esélyei a Skócia elleni győzelem után élnek, és a három pontnak köszönhetően remény van arra, hogy a csoportja harmadik helyezettjeként továbbjuthat Marco Rossi együttese.