Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatáról vallott

Ben Affleck, a színész-rendező nemrégiben beszélt feleségéről, Jennifer Lopezről egy talkshow-ban, hangsúlyozva, hogy bár saját hírneve jelentős, az mégsem hasonlítható össze azzal, amennyire az emberek szeretik Lopezt. Affleck azt is elmondta, hogy bár zavarja, ha a gyerekeivel töltött idő alatt fényképezik, kevésbé érinti meg, ha Lopezzel van.

Ben Affleck a Hart to Heart című műsor vendégeként beszélt arról, hogy milyen kihívásokkal jár számára, hogy felesége, Jennifer Lopez rendkívül híres. A színész-rendező elmondása szerint a rajongók megőrülnek feleségéért, és bár a saját filmjeit is dicsérik, Lopez iránti rajongásukat elképesztőnek tartja.

A pár kapcsolatát érintő pletykák ellenére, amelyek szerint házasságuk válságban lenne, Affleck nem erősítette meg ezeket a híreszteléseket, és a műsorban sem beszélt kettejük magánéletéről. Azonban a beszélgetés során Affleck pozitívan nyilatkozott Lopezről, ami nem utal kapcsolatuk zavaraira.

Affleck egy New York-i színházba tartó családi kiruccanásról is mesélt, amely során a késés miatt gyalog kellett megtenniük az utat, ami végül kaotikus helyzethez vezetett. A rajongók izgatottsága és egy füvet szívó nő ordítozása miatt Affleck és családja hamarosan a figyelem középpontjába került.

A színész-rendező hozzászokott ahhoz, hogy Lopezzel együtt lévő közös megjelenéseikor fényképezik őket, így ezekben a helyzetekben már nem érzi annyira zavarónak a média jelenlétét, ellentétben azzal, amikor gyermekeivel van.