Mark Wahlberg kopaszodó álpilótaként tér vissza

Nyolc év szünet után Mel Gibson ismét rendezőként tért vissza, és legújabb filmjében, a Flight Riskben Mark Wahlberg játssza a főszerepet, aki ezúttal egy kopaszodó álpilótát alakít.

Mel Gibson, aki több évtizedes pályafutása során több botrányba is belekeveredett, utoljára nyolc évvel ezelőtt rendezett, amikor az Oscar-díjas A fegyvertelen katona című filmet vitte sikerre Andrew Garfield főszereplésével. Most azonban újra a rendezői székbe ült, és Mark Wahlberggel közösen hozta létre a Flight Risk című akciódús thrillert, melynek első előzetese nemrégiben került nyilvánosságra.

A filmben Wahlberg egy olyan karaktert formál meg, aki első pillantásra egy átlagos pilótának tűnik. Feladata egy marsall és az általa felügyelt szökevény szállítása az alaszkai vadonon keresztül egy tárgyalásra. Azonban hamarosan kiderül, hogy valójában egy bérgyilkosról van szó, aki egy prédára vadászik. Wahlberg a karakter hitelességéért minden forgatási napon teljesen kopaszra borotválta a fejtetőjét, és nem kopasz sapkát viselt, ami különösen meglepte a feleségét, Rhea Durhamot, amikor először látta férje új kinézetét.

A színész, aki 2009-ben házasodott össze Durhammal, négy gyermeket nevel közösen: Ella 20, Michael 18, Brendan 15, Grace pedig 14 éves.

A Flight Risk bemutatója 2023. október 18-án lesz az amerikai mozikban, amit az IGN is megerősített. Az előzetes már elérhető, és a rajongók már most izgatottan várják a film érkezését.