Shannen Doherty szerint volt férje azt reméli, hogy meghal, mielőtt még tartásdíjat kellene fizetnie

Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák egykori sztárja, aki jelenleg negyedik stádiumú mellrákkal küzd, úgy véli, volt férje, Kurt Iswarienko időhúzással próbálja megakadályozni a házastársi tartásdíj kifizetését.

A People által bemutatott dokumentumok szerint Doherty még nem kapta meg a volt férje eredeti fényképészeti munkáinak „archívumával” kapcsolatos pénzügyi információkat. A színésznő szerint ez a késleltetési folyamat arra utal, hogy Iswarienko abban reménykedik, hogy Doherty meghal, mielőtt még fizetnie kellene neki, miközben ő tovább élheti az életét és elkerülheti a kötelezettségeit.

Iswarienko ügyvédje, Katherine Heersema szerint a fotográfus nem várja Doherty halálát, és 2023 októberében egyezséget ajánlott, amit a színésznő nem fogadott el. Doherty az egyezségi javaslatokat azért utasította el, mert azok nem foglalkoztak Iswarienko házasság ideje alatt létrehozott eredeti műveivel és a keresőképességével kapcsolatos kérdésekkel.

A színésznő havi 15434 dolláros házastársi támogatást igényel, mivel elveszíti a SAG egészségbiztosítását, nem dolgozik, és a Bűbájos boszorkák maradványdíjai is csökkennek. Doherty azt is állítja, hogy volt férje extravagáns életmódot él, miközben ő nem fér hozzá a közös vagyonhoz, mint például a repülőgéphez vagy a texasi nyaralójukhoz.

A People információi szerint Iswarienko átlagos éves jövedelme az elmúlt három évben több mint 672 ezer dollár volt, amiből a színésznő ügyvédei szerint havonta legalább 56 ezer dollárnyi házastársi támogatás származhatna. Doherty éves átlagbevétele 259708 dollár volt, amely magában foglalja a 2021-es és 2022-es munkáját, maradványdíjakat, és korábban egészségbiztosítást is. Idén azonban csak valamivel több mint 25 ezer dollárt keresett, ami jelentős jövedelemcsökkenést jelent.

A színésznő közel 160 ezer dollárnyi jogi költséget számolt fel, és azt kéri volt férjétől, hogy fizessen neki 130 ezer dollárt a jövőbeli díjakra, valamint tízezer dollárt az ügyvédeinek járó jelenlegi egyenleg kiegyenlítésére. Doherty tavaly áprilisban nyújtotta be a válókeresetet, és a podcastjében osztotta meg, hogy agyműtétje előtt értesült férje hűtlenségéről.