Hunyadi Donatella depresszióközeli állapotáról beszélt

Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya, a Dancing with the Starsban is megmutatta tehetségét, de elárulta, hogy a negatív kritikák és a megjelenését ért támadások miatt depresszióközeli állapotba került.

Hunyadi Donatella, aki eddig édesanyja, Kiszel Tünde révén volt ismert, a Dancing with the Stars műsorban is bizonyította, hogy önállóan is képes helyt állni. Donatella ellenére fiatal korának, határozott egyéniség, de bevallotta, hogy voltak időszakok, amikor a negatív kritikák és a külsejét ért támadások miatt megrendült az önbizalma.

Egy podcast adásában, a ZWorld című műsorban mesélt arról, hogy egy interjú után rengeteg negatív komment érkezett, amelyek között személyes megjegyzések is voltak, például a szemei távolságával, mély hangjával és orrával kapcsolatban.

Donatella elmondta, hogy nehéz időszakain édesanyja volt a támasza, aki szeretettel segítette át őt a bizonytalanságokon. Amikor már majdnem depressziós irányba sodródott, családja és az általa vallott értékrend segített megőrizni a lelki egyensúlyát. Kiszel Tünde mindig szeretetteljes megoldásokkal állt a lánya mellé, sosem kiabálással, hanem megértéssel és támogatással.

: "article-1"