Suri Cruise névváltoztatása és üzenete apjának

Tom Cruise lánya, Suri Cruise, jelentős döntést hozott, amikor megváltoztatta a nevét Suri Noelle-re, ezzel is jelezve, hogy csak édesanyjára, Katie Holmes-ra számít. A 18 éves, frissen érettségizett lány ezzel a lépéssel kifejezte háláját édesanyja felé, és egyben üzenetet küldött apjának, aki minden kapcsolatot megszakított vele.

Suri és édesanyja, Katie Holmes, jól megvannak együtt, és a lány ősztől egyetemre készül. Az életében történtek ellenére Suri határozott személyiség, és ezt a névváltoztatással is igazolni kívánta.

Tom Cruise-t, a Mission Impossible sztárját, már egy évtizede nem látták nyilvánosan a lányával, és korábban úgy tűnt, hogy nincs sok köze Suri életéhez. A színész és Katie Holmes 2006-ban házasodtak össze egy szcientológus szertartáson Olaszországban, de a házasságuk hat év után véget ért. Holmes a válás után kilépett a szcientológia egyházból, és mivel Cruise továbbra is aktív tagja az egyháznak, megszakította a kapcsolatot lányával és volt feleségével. A válási egyezség szerint Cruise évente 400 ezer dollárt fizetett Holmesnak, amíg Suri el nem érte a 18 éves kort, és a lánya főiskolai tandíját is állnia kell.

Suri több főiskolára jelentkezett, és érdeklődik a divatszakma iránt. Felvételt nyert a Carnegie Mellon School of Designba, amely az Egyesült Államok egyik legrangosabb felsőoktatási intézménye. Suri rendelkezik egy szoros baráti körrel, és tisztában van azzal, honnan jött. Párja és édesanyja, Katie Holmes a legfontosabb támaszai. Holmes védelmező szerepet tölt be lánya életében, és ezért költöztek Los Angelesből New Yorkba, hogy távol legyenek Tom Cruise birodalmától.

Tom Cruise nem vett részt lánya, Suri 18. születésnapján, mivel jelenleg Angliában tartózkodik, ahol a Mission Impossible sorozat legújabb részét forgatja.