Deadpool és Rozsomák összecsapása az X-Men-filmek ikonikus gonosszával

Július 26-án érkezik a mozikba a legújabb Deadpool film, amelyben Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével Deadpool és Rozsomák együtt néz szembe az X-Men-filmekből ismert Kardfoggal. A rajongók már most belepillanthatnak az akcióba, ugyanis Ryan Reynolds megosztotta a film legújabb előzetesét YouTube-csatornáján.

A rövid, mindössze egyperces trailerben feltűnik Kardfog, akit Tyler Mane alakít, és aki már a 2000-es X-Men filmben is harcolt Rozsomák ellen egy havas erdőben. Az előzetesben Deadpool tanácsokat osztogat, miközben kardokat húz ki Rozsomák gyorsan gyógyuló testéből, majd a két karakter egy hatalmas összecsapásra készülve sprintel egymás felé.

Shawn Levy, a film rendezője hangsúlyozta, hogy a Deadpool & Rozsomák nem a Deadpool-sorozat harmadik része, hanem egy önálló alkotás. A rendező szerint a film durva és vicces lesz egyben, céljuk pedig az, hogy a nézők jól érezzék magukat a moziban. Levy elárulta, hogy a korai vetítések ígéretesek voltak, és a film tempójának finomhangolása során figyeltek arra, hogy hol szükséges a feszesség, és hol engedhetnek meg maguknak mélyebb, karakterközpontú pillanatokat.

A Deadpool & Rozsomák 2024. július 26-án kerül a nemzetközi mozikba, míg Magyarországon már egy nappal korábban, július 25-én debütál. A film rendezője Shawn Levy, aki Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells és Ryan Reynolds mellett társszerzőként is részt vett az alkotásban.