Pásztor Erzsi rosszulléte a forgatáson

A Kossuth-díjas színésznő, Pásztor Erzsi egy forgatáson lett rosszul, de szerencsére a jelenlévők gyors segítségének köszönhetően nem történt nagyobb baj.

Pásztor Erzsi egy üzletben dolgozott, amikor hirtelen rosszul lett, és csak az operatőrök és a jelenlévők gyors beavatkozása mentette meg a nagyobb bajtól. "Még soha nem voltam ilyen rosszul, zúgott a fülem és csak azt éreztem, hogy össze fogok esni," emlékezett vissza a színésznő, aki szerencsére hamarosan jobban lett, miután a kassza mögé vezették és vizet kaptam.

A rosszullét ellenére Pásztor Erzsi humorérzékét nem veszítette el, és még ebben a helyzetben is vicces megjegyzést tett egy vásárlónak. A színésznő a kínos pillanatok után hazavitette magát, és elkezdődtek a kivizsgálások, amelyek során kiderült, hogy vashiány áll a rosszullét hátterében.

Pásztor Erzsi jelenleg vastablettákat szed és magas vastartalmú ételeket fogyaszt, hogy javítsa vérképét. A kánikulában azonban érzi, hogy jobb, ha kevesebbet vállal, és a melegebb napokon a teendőit is igyekszik kora reggelre időzíteni.

A színésznő idén nyáron kevesebb előadást vállalt, és a nyár nagy részét a pihenésnek szenteli. "Három előadásom lesz, kettő most július elején az Egervári Várkastélyban, kettő pedig augusztusban Tihanyban," mondta Pásztor Erzsi, aki a hőség miatt az eddigi gyalogos rendelőbe járást is autóval váltotta le.

A színésznőnek a lánya is segít, aki nemrégiben látogatta meg és a nehéz házimunkákat is ellátta helyette. "A nehéz holmikat megvásárolta és felcipelte nekem, vasalt, nagyon sokat segített, jó volt együtt," osztotta meg Pásztor Erzsi, aki hálás a támogatásért.