Varga Viktor hajában költöztette a madarakat – meghökkentő fotó

Varga Viktor énekes nemrégiben egy rendkívül szokatlan helyzetbe került, amikor madarakat költöztetett a hajába, amit egy Instagramra feltöltött videóban is megosztott. Az énekes elmondása szerint a Duna-parti házánál folyó építkezés miatt volt szükség a madarak áthelyezésére, mely során a raszta-koronája adott otthont a kis csibéknek.

Varga Viktor a videóban részletezte, hogy a madarak rendszeres vendégei otthonának, de a falazási munkálatok miatt kénytelen volt őket az udvaron található egy másik zárt oszlopra költöztetni. Ezt követően azonban nem tudta megállni, hogy ne foglalkozzon velük, így kerültek a hajába a fiókák. Az énekes hosszú raszta tincseiből fészket formált néhány rozsdafarkú fióka számára.

Az énekes üzenetet is küldött az állatvédőknek, hangsúlyozva, hogy a fotózás során egyik madár sem sérült meg, és az anyamadár továbbra is gondoskodik a fiókákról, amit a videó második részében is láthatnak az érdeklődők. Viktor hozzátette, hogy a madarak már évek óta felnevelkednek a "varázslatos házában", és még a fején ülő fiókákat is meg tudta simogatni. A "Csillag születik" felfedezettje a bigott állatvédőknek üzent, hogy senki nem sérült meg a fénykép során, és az anyjuk tovább eteti őket azóta is, ha nem hiszed, nézd végig a videót, a második részben már a költözés után, éppen gilisztával eteti a csecsemőket.