Új trend a fotózáskor: Felejtsd el a „csííz”-t, mondj inkább „jee”-t!

A fotózáskor kialakult szokás, hogy a mosolygós arc eléréséhez „csííz”-t mondunk, de úgy tűnik, van egy friss alternatíva, amely természetesebb mosolyt csal az arcokra.

A mosolygás fontos része a fényképezésnek, hiszen a képekkel örök emléket szeretnénk teremteni. Gyakran a „csííz” szóval próbáljuk meg előidézni az őszinte mosolyt, de nem ez az egyetlen módszer. Az RJ néven ismert TikTok felhasználó egy videóban azt javasolja, hogy a „csííz” helyett inkább a „yeah” szót, magyarul „jee”-t használjuk, amikor fotót készítenek rólunk.

A LadBible is megosztotta RJ videóját, amelyben bemutatja a két különböző szó kimondásakor létrejövő arc kifejezés közötti eltérést. RJ szerint a „jee” kimondása során sokkal természetesebb és életszerűbb a mosoly, ellentétben a kínos várakozással, amit a „csííz” szó kiválthat.

RJ videójában hangsúlyozza, hogy a szép mosoly nem függ attól, hogy hagyományosan vonzónak tűnjünk vagy tökéletesek legyenek a fogaink. Azt üzeni, hogy ne engedjük becsapni magunkat, a mosolyunk egyedi és kifejezi a személyiségünket.