Dobó Kata a Pokoli rokonok című új napi sorozatban

Az RTL bejelentette, hogy Dobó Kata lesz az egyik főszereplője a hamarosan induló Pokoli rokonok című napi sorozatnak, melynek forgatása a napokban kezdődött el. A produkció showrunnere Hámori Barbara, aki több sikeres sorozatot is jegyez már, mint például a Drága örökösök, a Keresztanyu, Az ugrás és a The Floor.

A sorozat előkészítése kilenc hónapot vett igénybe, amely idő alatt a forgatókönyvet is megírták és a díszleteket felépítették. A képzeletbeli magyarországi kisváros, Pantallós díszleteit Budapest 3. kerületében, Csillaghegyen hozták létre. Dobó Kata karaktere egy olyan személyt alakít, aki nehezen szokik a helyi körülményekhez, és folyamatosan azon töpreng, hogyan térhetne vissza régi életéhez.

Az új sorozatot nagy várakozás előzi meg, tekintettel arra, hogy az RTL korábbi napi sorozatai vegyes fogadtatásra találtak. A Drága örökösök ötödik évada csak közepes nézettséget ért el, a hatodik széria gyenge számokat produkált, míg az idén bemutatott ...a szomszéd tehene megbukott. Ezzel szemben a A renitens című bűnügyi vígjátéksorozat váratlan sikert aratott, ami az RTL+-on és az anyacsatornán is debütált, és azóta az RTL egyik legnézettebb műsorává vált.

A Pokoli rokonok című sorozat további részleteit az RTL az elkövetkező hetekben hozza nyilvánosságra. Dobó Kata legutóbbi szereplése a 2022-es Átjáróházban volt látható, és a sorozatban utoljára 2018-ban tűnt fel. A rajongók már alig várják, hogy újra láthassák a képernyőn. Hámori Barbara szerint Pantallós egy mediterrán hangulatú kisváros, amely Pécshez vagy Kőszeghez hasonlítható, és olyan atmoszférával rendelkezik, mintha egy Tesz-Vesz városba érkeznél. Dobó Kata karaktere és családja érkezésével rendesen felkavarják a kisváros állóvizét, és érdekesebbé teszik az életet.