Chris Martin a Duna-parton hallgatott utcazenét Budapesten

A Coldplay három koncertet adott a Puskás Arénában, és az első show utáni pihenőnapon Chris Martin, a zenekar frontembere, Budapest szépségeit fedezte fel.

A világhírű zenekar, a Coldplay, június 16. és 19. között három alkalommal is fellépett Budapesten, a Puskás Arénában. Az első, vasárnapi koncert után a bandának volt egy szabadnapja, amit Chris Martin kihasznált, és bejárta a magyar fővárost.

A Blikk információi szerint Martin a Duna-parton töltötte az időt, ahol egy utcazenész előadásába merült el. A zenész nem csak a zene, hanem a budapesti panoráma látványába is belefeledkezhetett. Egy szemfüles rajongó videóra vette, ahogy a 47 éves énekes-zeneszerző szabadidejében a Duna-parton sétálgatott, a felvételt pedig később az Instagramon is megosztották.

A Coldplay tizenhat évvel ezelőtti budapesti koncertje után tért vissza a városba, és grandiózus produkcióval kápráztatta el a közönséget. Az első koncertről szóló kritikák a Nyüzsi oldalán olvashatók. A hétszeres Grammy-díjas Coldplay kedd esti show-járól egyébként hosszabban is beszámoltunk, kritikánkat ide kattintva tudja elolvasni.

A zenekar szó szerint felrobbantotta a Puskás Arénát, ennek pedig a több tízezer rajongó mellett nemcsak lapunk, hanem számos hazai sztár is szemtanúja volt, többek között Frohner Fecó, Balogh Szimi, Vastag Csaba és felesége, Vasvári Vivien és férje, valamint Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is ott bulizott a világ egyik legsikeresebb rockcsapatának budapesti koncertjén.