Schmuck Andor különleges társkereső kalandjai

Schmuck Andor, a kétszeresen elvált politikus, 54 évesen sem adja fel a reményt, hogy megtalálja élete párját. Egy társkereső oldalon szerzett élményeit könyv formájában osztja meg az olvasókkal, amelyek között akadnak meghökkentő és megható történetek is.

Schmuck Andor az online társkeresők világában próbálkozott szerencsét, ahol az elmúlt kilenc hónap alatt harminc nővel találkozott. Egyik randija mindössze három percig tartott, mivel a hölgy egy özvegyi szerepet képzelt el magának, azt hitt, Schmuck rendszeresen látogat egy temetőt. A politikus azonban csak egy beteg barátja sírjához jár, aki azt kérte tőle, hogy a neve is szerepeljen a sírkövön, és oda temessék, ami végül nem valósult meg. Schmuck a félreértésre úgy reagált: "Drága hölgyem, megértem a csalódását, sajnos még élek, meg jól is nézek ki, de felhívnám a figyelmét, hogy aki él, az jár temetőbe, aki nem, azt viszik."

Egy másik randin egy nővel már 30 percet beszélgetett, amikor kiderült, hogy valójában az édesanyjának keresett társat, aki a közelben ült. Egy különös esetben pedig egy nő táskájából kiesett diktafonra derült fény, amivel a nő remélte, hogy olyat mond Schmuck, amivel később megzsarolhatja. Schmuck tapasztalatai között szerepelnek azok a nők is, akik inkább a pénzére, mint a szerelmet keresték.

Azonban voltak pozitív fordulatok is: Schmuck találkozott egy huszonéves özvegy édesanyával, aki mindent megtett, hogy eltartsa magát és gyermekét. Schmuck a reményt jelentette számára, és bár szerelmet nem ígért, segített neki lakást és állást találni.

Schmuck végül úgy döntött, hogy a Tinder nem az ő világa, de a tapasztalatokat értékesnek tartja, és úgy érzi, minden kapcsolatból és randiból épült.