Kevin Costner feltételekhez köti a Yellowstone-ba való visszatérését

A Yellowstone című népszerű neo-western sorozat utolsó évadának forgatása zajlik a Netflixen, de a korábbi részek egyik főszereplője, Kevin Costner nélkül. A színész kijelentette, hogy hajlandó lenne visszatérni John Dutton szerepében, de csak megfelelő körülmények között.

Kevin Costner jelenleg a Horizont című filmjének népszerűsítésével van elfoglalva, de a Variety szerint nyitott arra, hogy visszatérjen a Yellowstone ötödik évadának második felére, amelyet nagyon szeret és esélyesnek lát a visszatérésre. A sorozat ötödik évadát két részre osztották, az első nyolc epizód 2022 őszén került adásba Kevin Costner nélkül, az utolsó hat rész forgatása pedig már folyamatban van, és ezeket 2023 novemberében tervezik sugározni.

Costner korábban az Entertainment Tonight-nak nyilatkozva úgy fogalmazott, szeretné, ha meg tudná csinálni a sorozatot, de nem sikerült, és azt hitte, hogy a sorozat hét évadig fog tartani, de jelenleg az ötödiknél járnak.

A felosztott struktúra okozta a problémát

A GQ magazinnak adott májusi interjújában Costner arról beszélt, hogy a Yellowstone ötödik évadának felosztott struktúrája zavarta meg a Horizont projektjét. Azt állította, hogy részt vett volna az ötödik évadban, de a felosztás miatt nem érkeztek meg időben hozzá az évad második felének forgatókönyvei, mivel a Horizont munkálatai közeledtek.

Costner csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy sem a Paramount, sem a 101 Studio nem állt ki mellette, amikor az a hír járta, hogy ő csak egy hetet szeretne dolgozni a sorozaton, holott valójában további három évadot szeretett volna csinálni. A Paramount Network májusban jelentette be, hogy a Yellowstone utolsó epizódjainak forgatása már folyamatban van, a gyártást pedig a hollywoodi sztrájkok miatt kellett elhalasztani.

Costner tavaly azt nyilatkozta, hogy a gyártó 12 millió dollárral tartozik neki a Yellowstone ötödik évadának még le nem forgatott második feléért, és kiábrándítónak találja, hogy nem vesz részt a televízió első számú sorozatában.