Kékesi Gábor őszinte vallomása

Kékesi Gábor, aki a színház iránti szenvedélyét tartja élete elsődleges szerelmének, elárulta, hogy magánéletében még nem alakult ki hosszabb távú kapcsolata, és nem is biztos abban, hogy szeretne vagy alkalmas lenne egy ilyen életformára.

Kékesi Gábor a Story magazinnak mesélt karrierjének kezdeti nehézségeiről és a magánéletében tapasztalt kihívásokról. Elmondta, hogy a Színház- és Filmművészeti Főiskolára többszöri próbálkozás ellenére sem vették fel, ami kételyeket ébresztett benne saját alkalmasságát illetően. Azonban hamar túllépett ezeken a gondolatokon, köszönhetően Iglódi Istvánnak, aki az osztályfőnöke volt a Pesti Magyar Sziníakadémián, és akit kiváló mesterként emleget. Kékesi szerint sosem fogja megtudni, mi történt volna, ha a főiskolán folytathatta volna tanulmányait, de úgy érzi, hogy ezáltal talán könnyebb dolga lett volna a szakmában.

A színész beszélt arról is, hogy a múlt évben, munka hiányában biciklis futárként dolgozott, ami rávilágít arra, hogy jelenleg sem kap túl sok szerepajánlatot.

Kékesi Gábor magánéletéről is őszintén beszélt. Elárulta, hogy eddig nem volt tartós párkapcsolata, és nem is biztos abban, hogy szeretne-e egyáltalán ilyen kapcsolatot, vagy hogy alkalmas lenne-e erre az életformára. Úgy érzi, hogy kicsit magának való, és nagyon igényli az egyedüllétet. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy vannak időszakok, amikor sokat van a barátaival, és gyakran utazgatnak együtt, amihez nehéz lenne alkalmazkodni egy párkapcsolatban. Kékesi úgy véli, hogy ő az élet minden területén inkább rövidtávfutó.

A közelgő negyvenedik születésnapja kapcsán Kékesi Gábor elmondta, hogy korát egyáltalán nem érzi problémának. Egy kisebb leltárt azonban mindenképpen tart az ember ebben az időszakban. Elengedte gyermekkori vizióját, miszerint egyszer majd csak hátradőlhet, és válogathat a különböző munkák között. Mostanra megbarátkozott a gondolattal, hogy ez valószínűleg sosem fog bekövetkezni.