Jennifer Hudson és a nagycsalád álma

Jennifer Hudson énekesnő egy podcast adásban osztotta meg, hogy apjának összesen 27 gyereke született, és tinédzserként az volt az álma, hogy egyszer mindannyian együtt ünnepelhessék a hálaadást vagy a karácsonyt.

Jennifer Hudson, a 42 éves énekesnő, a People magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy apjának, ahogy tudja, 27 gyereke született. Tinédzserkorában az volt az álma, hogy egyszer mind egy asztalnál üljenek, és közösen ünnepeljenek egy nagy családi eseményt, mint a hálaadás vagy a karácsony.

"Az volt az álmom, hogy mindannyian ott üljünk a nagy hálaadási vagy karácsonyi asztalnál és együtt együnk. Ez volt a célom 16 évesen" – idézte Hudson szavait a People magazin.

Az énekesnő elárulta, hogy végül hat-hét testvérével találkozott, azon kívül, akikkel együtt nőtt fel – Jasonnel és Juliával. Egy családi esemény kapcsán, amikor az apai nagymamájuk elhunyt, az ottani testvérei felhívták a figyelmét egy lánytestvérre, aki szintén énekes tehetséggel rendelkezik, és így végül összegyűltek.

Hudson kiemelte, hogy saját 14 éves fiát is arra neveli, hogy ápolja a kapcsolatot a családtagjaival. Ez is egyik oka volt annak, hogy visszaköltözött Chicagóba, a szülővárosába, hogy fiát körülvegye a családja, mint egyfajta védelmező felhő.

"Szeretnék biztosra menni, hogy a legközelebbi dolog legyen hozzá… biztosra akarok menni, hogy legyen egy unokatestvéri köre, egy bázis és egy alap. Részben ezért is költöztem vissza Chicagóba, hogy körbevegye a családja, mint egy felhő" – magyarázta Hudson.