Szabó Zsófi a hírnév árnyoldalairól és szorongásairól vallott

Szabó Zsófi, aki egyedülálló édesanyaként neveli gyermekét, részletesen beszélt lelkiállapotáról és a hírnév árnyoldalairól. Úgy érzi, az ismert személyeket ma már sokkal inkább kritizálják, mint korábban.

Szabó Zsófia válása óta próbálja egyensúlyban tartani életének számos területét, hogy gyermeke semmiben se szenvedjen hiányt. A színésznő szerint az ismert emberekkel szembeni hozzáállás jelentősen megváltozott az évek során. "Ma már azt hiszem, hogy az ismert embereket leginkább nem szeretik. Leginkább irigykednek rájuk, leginkább hibát keresnek bennük" - fejtette ki véleményét az InStyle #Képesvagyok című podcastjében.

A műsorvezetőként is tevékenykedő Zsófi elmondta, hogy a gyermekágyi időszakban, amikor kevesebb tartalmat osztott meg magáról, kevesebb bántást és kritikát kapott. Azonban amikor a válása után újra aktívabb lett, és nem magyarázta meg cselekedeteit, sokan kezdtek spekulálni és találgatni.

"Ezzel együtt jött a szorongás. Egyre jobban szorongok, és egyre jobban érzékelem, hogy ez a fajta szorongás már átlép egy határt vagy nem" - osztotta meg tapasztalatait Szabó Zsófi, hozzátéve, hogy a mai világban mindenben jónak kell lenni, ami állandó szorongást okoz az életében.

Szabó Gyula lányaként gyermekkorában gyakran kivételeztek vele édesapja sikere miatt, de saját fiának, Mendelnek nem szeretne ilyen életet, ezért nem is mutatja meg őt a közösségi médiában. Úgy érzi, hogy az emberek vele szemben kritikusabbak, mert ismerik édesapját. "Hiába dolgozom 15 éve, hiába kelek hajnalban, hogy dolgozzak pénzért, az emberek ezt nem tudatosítják magukban, hogy én egy dolgozó nő vagyok, aki édesanya" - mondta Zsófi, kiemelve, hogy sokan rossz képet alkotnak róla és általánosságban az ismert személyekről.