"Már a dátumot is kitűztük" - Sydney van den Bosch hamarosan újra férjhez megy

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás tavaly szeptemberben jelentették be, hogy 7 év együttlét és 5 házasságban töltött év után elválnak. Azóta Sydney új szerelmet talált Kaszás Benjamin személyében, aki meg is kérte a kezét.

Sydney van den Bosch, a TV2 sztárja és volt férje, Egerszegi Tamás tavaly szeptemberben hozták nyilvánosságra, hogy elválnak. A hét év együtt töltött idő után mindketten tovább léptek, és Sydney idén év elején mutatta meg új párját, a teniszező Kaszás Benjamint. A lánykérés gyorsasága ellenére Sydney úgy érezte, hogy ha megvan a kémia és az összhang, akkor nem akar több időt vesztegetni.

Az első közös utazásuk Spanyolországba vezetett, ahol Sydney holland rokonait látogatták meg. A család szeret Magyarországot, de ezúttal Sydney és Benjamin voltak a vendégek. A tervezett négy napos utazásból a reptéri kavarodás miatt csak két teljes napot töltöttek el, de ez még inkább összekovácsolta őket.

Az esküvő dátuma is hamarosan elérkezik. Sydney és Benjamin mindketten szeretnek utazni, ami a kapcsolatuk egyik alapköve. A modell szerint a hasonló érdeklődési kör és gondolkodásmód gyorsan közel hozta őket egymáshoz. Barátaik gyakran kérdezték meg, hogy testvérek-e, mivel nagyon hasonlítanak egymásra. Sydney úgy érzi, megtalálta a másik felét. A kapcsolatuk elején is Spanyolországba utaztak először, és a közös nagy napjuk is vészesen közeleg, már a dátumot is kitűzték.