Mézesvölgyi Nyár: Veresegyház készül a nagyszabású fesztiválra

Napokon belül kezdetét veszi Pest megye legnagyobb szabadtéri összművészeti fesztiválja, a Mézesvölgyi Nyár, melynek előkészületeiben maga a Veres 1 Színház igazgatója, Venyige Sándor is aktívan részt vesz.

A Búcsú téren már látható a színpad és a közel 2000 férőhelyes lelátó, amelyek Venyige Sándor és csapata munkájának eredményeként épültek fel. Az igazgató büszkén mesélt az előkészületekről, hangsúlyozva, hogy a fesztivál szervezésében minden részleten ott hagyja a saját kézjegyét. Venyige Sándor kiemelte, hogy a Mézesvölgyi Nyár az ország harmadik legnagyobb színházi fesztiválja, amelyet közpénz bevonása nélkül hoznak létre, és minden évben új nézői csúcsokat dönt.

A fesztivál a "Szép Nyári Nap" című Neoton-musicallel nyit június 22-én, és ugyanezzel a darabbal zárul augusztus 31-én. Az igazgató további előadásokat is ajánl, mint például az "Anconai szerelmesek" vagy a "Pletykafészek". A két hónapon át tartó esemény során hét különböző színház sikeres produkcióit tekinthetik meg a látogatók, és koncertek is szerepelnek a kínálatban, többek között a világhírű Gipsy Kings zenekar előadásában.