Mező Misi kórházba került, a Magna Cum Laude koncertjei elmaradnak

A Magna Cum Laude énekese, Mező Misi kórházi kezelésre szorul, emiatt a zenekar kénytelen volt lemondani a közelgő koncertjeit.

A népszerű zenekar frontembere, Mező Misi élő videóban számolt be egészségi állapotáról, közvetlenül a kórházi ágyából. Elárulta, hogy tüdőgyulladással és tüszős mandulagyulladással küzd, ami miatt a kezelőorvosa tanácsára legalább két hétig nem állhat színpadra.

A zenész elmondta, hogy már a zalaegerszegi koncerten is érezte, hogy valami nincs rendben, és a fellépés második felében komoly nehézségekkel küzdött. Hozzátette, hogy a betegség az egész családját érintette, és a múlt heti koncerten már érezhető volt, hogy valami baj van.

A rajongók számára csalódást okozhat, hogy a budakeszi és az ácsi koncertek is elmaradnak. Mező Misi megköszönte azoknak az előadóknak, akik beugranak a Magna Cum Laude helyett: Ácson Charlie, Budakeszin pedig a Honeybeast fogja szórakoztatni a közönséget.

Mező Misi a Magna Cum Laude Facebook-oldalán keresztül is megosztotta a hírt, hangsúlyozva, hogy bár a helyzet nem ideális, már gyógyulófélben van, és reméli, hogy a következő héten már találkozhat a rajongókkal. Hozzátette, azt reméli, a jövő héten már énekelhet.

A zenekar gitárosa, Szabó Tibor elmondta, hogy Mező Misi türelmes beteg, betartja az orvos utasításait, és nagyon ügyel az egészségére. A zenésztársak látogatják és telefonon is beszélnek vele, hangsúlyozva, hogy a legfontosabb a szövődmény nélküli gyógyulás. Szabó Tibor szerint Mező Misi néhány napig még a kórházban marad, aztán otthon lábadozhat majd, és bíznak benne, hogy a következő szombati Karcagi koncertre már jobban lesz.

A rajongók a közösségi oldalakon jókívánságaikkal árasztották el a zenekart, és sokan biztosították a mélyen vallásos Mező Misit, hogy imádkoznak azért, hogy mielőbb meggyógyuljon.