Felismerhetetlen Dwayne Johnson a legújabb forgatási fotókon

A 52 éves Dwayne Johnson, ismertebb nevén A Szikla, alig ismerhető fel legújabb forgatási fotóin, melyeken egy szerep kedvéért hihetetlen átalakuláson ment keresztül.

A The Sun szerint Johnson híres kopasz fejét egy göndör paróka takarja, és arca is teljesen megváltozott. A rajongók közül egyikük egyszerűen csak annyit mondott: "Ez nem lehet ő". Egy másik hozzátette: "Annyira másképp néz ki", míg egy harmadik rajongó azt írta: "Igazából rá kellett zoomolnom, hogy megbizonyosodjak róla, hogy ő az, mert hűha... szó szerint felismerhetetlen!".

Johnson a legújabb produkciójában olyan sztárokkal fog együtt szerepelni, mint Emily Blunt, Lyndsey Gavin és Oleksandr Usyk. Dana White, az UFC főnöke szerint Johnson esélyes lehet az Oscar-díjra. "Nem tudom, láttátok-e, de a minap az Instagramján osztotta meg, hogy elrontotta a könyökét" - mondta White a Collidernek - "A Szikla ki fogja maxolni ezt. El fogja kapni a szerep esszenciáját, tudom, hogy mennyire komolyan veszi, tudom, hogy kik dolgoznak vele, és tudom, hogy milyen keményen dolgozik ezen a filmen". White hozzátette: "Ez már egy ideje szenvedélyes projekt volt számára, és az UFC 100%-os támogatását élvezi. Nyilvánvalóan a barátom, és ez az esélye az Oscar-díjra".

Johnson a Mark Kerr, legendás MMA harcos életéről szóló életrajzi filmben fog főszerepet játszani, melyet Benny Safdie rendez. Emily Blunt a pletykák szerint Kerr volt feleségét, Dawn Staples-t fogja alakítani. Kerr, aki kétszeres vegyes harcművészetek nehézsúlyú bajnoka volt, rengeteg verést osztott ki és kapott karrierje során. A forgatás előtt Johnson így nyilatkozott barátjának, Kerrnek: "Ez életem legnagyobb megtiszteltetése, hogy elvállalhatom ezt a szerepet" és hozzátette, hogy karrierje ezen pontján szeretné határait olyan módon feszegetni, ahogyan eddig még soha nem tette.