Détár Enikő 60 évesen is lenyűgöző formában van – Bikinis fotókkal hódít

Détár Enikő, aki a 60. életévét is betöltötte, lenyűgöző formában van, és ezt büszkén mutatja meg a világnak. Spanyolországban töltötte pihenését párjával, ahol bátran vállalta a bikinis fotózást.

Détár Enikő és élettársa, Kiss Péter már 11 éve alkotnak egy párt, és kapcsolatuk rendkívül kiegyensúlyozott és stabil. A színésznő 60 éves korára is remek formát mutat, ami a közelmúltban a Dancing with the Stars műsorában is megcsillogtatott tánctudásával vált nyilvánvalóvá. Akkori produkcióival a zsűrit is lenyűgözte.

A munkában is aktív Enikő jelenleg is több darabban szerepel, és nem tervezi, hogy lassítson. A fáradtság jelei nélkül, az időt maga mögött hagyva tűnik fel a közösségi médiában megosztott legújabb fotóin. A nyaralás során készült képeken bikiniben pózol, ezzel is bizonyítva, hogy a beach body kihívások neki már nem jelentenek akadályt. A tengerparton készült fotókon modellként tündököl.

A színésznő a közösségi médiában megosztott bejegyzésében így fogalmazott: - Napsütés, tenger, szeretem napok. Péterem lépett meg a közös nyaralással. Igen, nagyon feltölt és hálás vagyok az együtt töltött pihenésért. Ti is úgy érzitek bár a számláló lényegesen többet mutat de belül a lelketek megállt és jóval fiatalabb? A poszthoz Baranya Dávid, a Dancing with the Stars-beli táncostársa is hozzászólt, tűz és szív emotikonokkal fejezve ki tetszését.