Bakeliten hallható újra Cserháti Zsuzsa

A Magneoton Music Group visszahozza a legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa legnagyobb slágereit a felkapott hanghordozón, a bakeliten. A rajongók így újra élvezhetik a Hamu és gyémánt című dalát.

A bakelit lemezek újbóli népszerűségének köszönhetően a Magneoton Music Group lehetővé teszi, hogy Cserháti Zsuzsa rajongói ismét meghallgathassák a Hamu és gyémánt című klasszikus szerzeményt ezen a retró formátumon. A kiadó bejelentette, hogy a CD-k korszaka leáldozóban van, míg a bakelit lemezek ismét divatba jöttek.

Joós István, a Magneoton egyik alapítója elmondta, hogy a kiadó számára nagy kihívást jelentett az Animal Cannibals „Best of 1” és „Best of 2” többszínű vinyljeinek kiadása, amelyekből összesen 1000 példány készült és az előrendelések alapján már sejthető volt, hogy gyorsan elfogynak. Valóban, mindössze három nap alatt keltek el az összes darab.

A Cserháti Zsuzsa slágert tartalmazó bakelit lemezen további előadók, mint az Animal Cannibals és a Magna Cum Laude dalai is hallhatóak lesznek. Cserháti, aki EMeRTon-díjas előadóművész volt, ezen a héten ünnepelte volna 76. születésnapját.