A Lidl sorozatban ötödször nyerte el Az Év Zöldség- és Gyümölcskereskedője címet

A Lidl Magyarország újabb jelentős szakmai elismeréseket kapott, többek között sorozatban ötödik alkalommal nyerte el Az Év Zöldség- és Gyümölcskereskedője címet Az Év Boltja 2024 versenyen.

A Lidl Magyarország számára jelentős év volt az idei, hiszen négy díjat is bezsebeltek Az Év Boltja 2024 versenyen. A sorozatban ötödik alkalommal elnyert Az Év Zöldség- és Gyümölcskereskedője cím mellett a Budaörsi úti üzletük Az Év Boltja 2024 díjat kapta a diszkont kategóriában. Emellett a vásárlók is a Lidl mellett tették le voksukat, így a Közönségdíj is az áruházláncot illette meg. Az áruházlánc számára külön büszkeség, hogy idén először vehették át Az Év Egészséges Életmódot Támogató Kereskedője díjat is.

A Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője, Tőzsér Judit elmondta, hogy a zöldség-gyümölcs kategória kiemelt jelentőséggel bír a vállalat számára, és hogy a 207 hazai áruházban hetente több mint 150-féle, jelentős részben magyar termelőktől származó friss termék közül választhatnak a vásárlók. A Store Insider szaklap által szervezett versenyen a pályázatokat a hazai kreatív és kommunikációs szcéna, valamint az FMCG-gyártói szektor képviselőiből álló szakmai zsűri értékelte.

A Lidl Magyarország folyamatosan törekszik arra, hogy áruházaiban mindenki megtalálja a kedvencét, és hogy a változatos, egészségtudatos táplálkozáshoz szükséges termékek széles választékát kínálja. Az Egészséges Életmódot Támogató Kereskedője cím elnyerése megerősítést jelent számukra, hogy helyes úton haladnak céljaik elérésében.

A Budaörsi úti üzletük, mely a tavaly ősszel nyílt meg 200. boltként, szintén elismerést kapott, hiszen a diszkont kategóriában Az Év Boltja 2024 díjat nyerte el, és a vásárlók is Közönségdíjjal jutalmazták. Tőzsér Judit hozzátette, hogy ezek az elismerések azt mutatják, a vásárlók is elégedettek a Lidllel, és szívesen választják azt mindennapi bevásárlásaikhoz.