Molnár Anikó édesanyjáért is vetkőzik

Molnár Anikó, az egykori Nagy Ő, nem csupán saját maga, hanem édesanyja jóléte érdekében is oszt meg erotikus tartalmakat az OnlyFans platformon.

Molnár Anikó már közel másfél éve aktív az OnlyFans oldalon, ahol erotikus tartalmakat tesz közzé. Ezzel a tevékenységgel sikerült bekerülnie a világszintű top 1 százalékba, és havi több millió forintos bevételt realizál. Azonban Anikó nem csupán saját maga anyagi biztonságát tartja szem előtt, hanem édesanyja támogatása is fontos számára. Anikó elmondása szerint édesanyja időskori problémái egyre súlyosbodnak, és ő szeretne szép nyugdíjas éveket biztosítani neki. Ez a motivációja annak, hogy az OnlyFans-en tevékenykedik, és kész bármire, hogy gondoskodjon édesanyjáról, legyen szó ellátásról vagy gyógyszeres kezelésről.

Molnár Anikó 18 éves korában fogadalmat tett, hogy édesanyja nyugdíjazása után gondoskodni fog róla, hogy ne kelljen többé dolgoznia. Ezt a fogadalmat nem tudta azonnal betartani, de az OnlyFans-szel elért sikerei révén mára már képes teljesíteni. Anikó most már anyagilag támogatni tudja édesanyját, fizeti mindkettőjük rezsijét, és édesanyjának nem kell hozzányúlnia a nyugdíjához. "Végre nincsen hitelünk, én fizetem mindkettőnk rezsijét" – mondta Anikó, aki szeretne egy normális, nyugodt életet biztosítani édesanyjának, és mint egyetlen támasz, mindig mellette állni.