Till Attila és a sztárok a Red Bull Ládaderbi zsűrijében

Tizenhat év után ismét Magyarországra érkezik a Red Bull Ládaderbi, ahol Till Attila lesz a házigazda, és a zsűriben olyan nevek ülnek majd, mint Kajdi Csaba, Stana Alexandra, Dobos Evelin, Tótka Sándor és Szujó Zoltán.

A Red Bull Ládaderbi eseménye, mely motor nélküli, kézzel készített járművek versenyét jelenti, tizenhat év után tér vissza Magyarországra. A Tabán dombján megrendezésre kerülő ingyenes eseményen a csapatok kreativitását és előadását egy ötfős zsűri fogja értékelni. A rendezvény házigazdája Till Attila lesz, aki a műsorvezetői feladatok mellett a hangulatért is felelős lesz.

Till Attila szerint a verseny leginkább az emberi kreativitás miatt izgalmas, hiszen a résztvevők különféle járműveket, taligákat készítenek, amelyekkel a Tabán dombjáról le fognak gurulni. A műsorvezető úgy véli, hogy a rendezvény egy szórakoztató változata az emberiségnek arra a vágyára, hogy A-ból B-be minél problémamentesebben eljusson.

A zsűri tagjai között Dobos Evelin színésznő, Tótka Sándor olimpikon kajakozó, Kajdi Csaba, Stana Alexandra és Szujó Zoltán is helyet kapnak. Dobos Evelin, aki a Red Bull Ládaderbi zsűrijében foglal helyet, érdekes helyzetben van, mivel a nagyobbik gyermekének édesapja, Kovács Dániel Richárd és jelenlegi párja, Dobos Evelin is a nyáron tervezik az esküvőjüket. Dobos Evelin szerint a verseny célja a szórakoztatás és a kikapcsolódás, és zsűritagként azokat a versenyzőket fogja keresni, akik a legjobban tudnak megőrülni a verseny során.

A versenyen nem csak a gyorsaság számít, hanem a járművek kreativitása és a csapatok által bemutatott performansz is fontos lesz. Tótka Sándor szerint, bár az időeredmény fontos, a csapatok kreativitására is nagy hangsúlyt fognak fektetni.

A rendezvényen Till Attila mellett Matthesz Flóra és Farkas Gergely is társműsorvezetőként fogják szórakoztatni a közönséget, míg a TikTok-streamben Lil Frakk fogja közvetíteni az eseményeket.