A hét legizgalmasabb minisorozatai

A streaming szolgáltatások legújabb kínálatából válogattunk, hogy a rövid héten se maradjon izgalom nélkül. Jeff Daniels egy ingatlanmogul bőrébe bújik, míg Sam Neill egy családapát alakít, aki sötét titkokat rejteget.

A Max által kínált "Seneca: A földrengések kialakulása" című minisorozat az I. században élt filozófus, Seneca utolsó napjait mutatja be, aki az ókori Róma díszletei között Néró császár elleni összeesküvésben való állítólagos részvételéért válik vádlottá. Az uralkodó öngyilkosságra szólítja fel egykori nevelőjét, aki jelentős hatással volt rá. A halálra ítélt tudós szerepében John Malkovich tűnik fel.

A SkyShowtime által bemutatott "Az alma nem esik messze" című sorozat Liane Moriarty "Hatalmas kis hazugságok" című regényének adaptációja után egy másik könyvét dolgozza fel. A történet középpontjában a Delaney család áll, akik a munkától való visszavonulásukat tervezik, hogy több időt tölthessenek négy felnőtt gyermekükkel. Azonban az anya, Joy eltűnése fenekestül felforgatja az életüket, és a gyerekek ráébrednek, hogy szüleik múltja nem olyan tiszta, mint hitték. Annette Bening és Sam Neill alakítják a főszerepeket.

A Netflix "Talpig férfi" című sorozata egy atlantai ingatlanmogul, Charlie Croker életének legnagyobb válságát követi nyomon. Croker, akit Jeff Daniels formál meg, üzleti nehézségeivel küzd, miközben politikai és üzleti ellenfelei kihasználják helyzetét, hogy bukását saját hasznukra fordítsák. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy volt felesége is ellene fordul.

Végül a Cinego kínálatában található "Előző életek" című sorozat egy évtizedeken átívelő dél-koreai történetet mesél el Nora és Hae-sung gyerekkorától kezdve. A két főhős gyermekkori barátsága megszakad, amikor Nora Amerikába költözik. Húsz évvel később újra találkoznak; Nora sikeres írónővé vált, míg Hae-sung az életben csak sodródik. Amikor Hae-sung meglátogatja Norát New Yorkban, a találkozás arra kényszeríti őket, hogy szembenézzenek a valódi érzéseikkel.