Idős hölgy támadt meg egy metróban az Éjjel-Nappal Budapest sztárját

Az RTL Éjjel-Nappal Budapest című sorozatának egyik szereplőjét, Nagyváradi Nellit, megtámadta egy idős hölgy a metrón, mert a karakterével nem szimpatizált.

Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat kezdeti időszakában a szereplőknek gyakran kellett a karakterükben maradniuk, még más tévéműsorokban is. Ez a nézők körében gyakran oda vezetett, hogy a színészeket a valós életben is azonosították a sorozatbeli karaktereikkel. Ez olykor vicces, máskor kellemetlen helyzeteket eredményezett. Nagyváradi Nelli, aki a sorozatban Karolát alakította, egy alkalommal egy idős hölgy támadásának lett az áldozata a metrón.

Nelli a Szembe Sorel című YouTube-műsorban mesélt az esetről. Elmondása szerint az idős hölgy egy bot segítségével ütötte őt, miközben azzal vádolta, hogy megcsalta a sorozatban szereplő "szegény fiút". A színésznő szerint ezek a kellemetlen események főleg a sorozat első éveiben fordultak elő.

A magánélet és a karakter közötti egyensúly megtalálása különösen nehéz volt számára. Nelli elárulta, hogy bár a sorozatban egy bizonyos karaktert alakított, valójában egy hosszú ideig tartó házasságban élt, amiről nem beszélhetett nyilvánosan. Ez a helyzet tovább bonyolította a színésznő számára, hogy a valós életben és a képernyőn megkülönböztessék egymást.