Shane Tusup várandós menyasszonya büszkén mutatta meg terhespocakját

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé hamarosan szülők lesznek, a 13-szoros fitnesz-Európa-bajnok kismama boldogan osztja meg várandósságának pillanatait.

Shane Tusup, a híres edző menyasszonya, Nagy Viktória Zoé a 28. születésnapját ünnepelte nemrégiben, és már a következőt a kisbabájukkal együtt tervezik tölteni, hiszen a baba születése közeledik. Nagy Viktória Zoé, aki élsportolóként eddig sosem tapasztalta meg a nagy pocakot, most a várandósságot a legédesebb teherként élvezi. A kismama egy kislányt vár, és vőlegényével, Shane-nel együtt alig várják, hogy szülőkké válhassanak.

A család tavasz végén várhatóan bővül az új jövevénnyel, így Nagy Viktória Zoé valószínűleg már az utolsó heteket tölti várandósságával. A fitnesz-Európa-bajnok sugárzik a boldogságtól, és a terhesség állapotát is nagyon jól viseli. Viki rendszeresen megosztja a rajongóival a várandósság alatti változásait, legutóbb pedig egy videón keresztül mutatta meg gömbölyödő pocakját. A felvételen egy merész szerelésben tűnt fel, amelyben csupán egy tapadós, hálós anyag takarta a testét, ezzel is hangsúlyozva, hogy a várandós nők is lehetnek vonzóak.