Kautzky Armand és a házimunka

Kautzky Armand színész, aki válása óta egyedül él, elismeri, hogy a házimunka elvégzése jótékony hatással van a férfiakra is.

Kautzky Armand gyermekkori példaképei között szerepelt az édesanyja, aki zökkenőmentesen látta el a házimunkát, és az édesapja, aki nem vett részt benne. A színész maga is szereti a rendet, és úgy véli, hogy a férfiaknak is hasznos, ha kiveszik a részüket a házimunkából. Amikor önálló életet kezdett, észrevette, hogy inkább az édesanyjához hasonlít ebben a tekintetben.

Bár a portörlést nem végez szívesen, egy takarítónő segítségével csak fenntartania kell a lakás tisztaságát. Kautzky Armand számára fontos a rend fenntartása, mivel a rendetlenség ziláltságot szül benne.

Korábban, amikor még feleségével élt, szintén aktívan részt vett a házimunkában. A vasalás kifejezetten az ő feladata volt, amit élvezettel látott el, mivel szeretett a gyűrött ruhákból szép, ropogós darabokat varázsolni. Érdekesség, hogy ülve vasal, és még az alsónadrágokat is kivasalja.

Kautzky Armand számára fontos, hogy este rend legyen a házban, így még késő este is elpakol, ha szükséges. Úgy véli, hogy a reggeli napindítás sokkal kellemesebb, ha minden rendben van körülötte.