Majka meglepetése: éneklés a legújabb dalban

Majka, a magyar zenei élet egyik meghatározó alakja, hamarosan új dallal jelentkezik, amelyben ezúttal nem rappel, hanem énekel. A 'Visszapillantó' című szerzeményt Molnár Tomival közösen alkották meg, és a rapper már megosztott belőle egy rövid részletet.

A dal, amelynek címe 'Visszapillantó', valószínűleg Majka pályafutásának nosztalgikus visszatekintését tárja elénk. Az Instagramon közzétett videó alapján a szöveg a múltba tekint vissza, és a rapper életének nehézségeire reflektál. A megosztott részletben Majka énekhangját hallhatjuk, ami egy új oldalát mutatja be a közönségnek.

Majka már több mint két évtizede van jelen a magyar zenei életben, a Való Világ című reality show első szériájának köszönhetően vált ismertté. Azóta sikeres zenei és televíziós karriert épített ki, és mára az egyik legbefolyásosabb magyar sztárrá nőtte ki magát.

Posztobányi Andor producer és menedzser szerint Majka sikerének titka a tudatosság, a vele született csibészség, a karizma és a folyamatosan fejlesztett sokoldalúság. Úgy véli, hogy Majka nem csupán pénzt és nézettséget generál, hanem egy érdekes márkává is vált az évek során.