Újabb rendszerváltás 24-ben

A Rendszerváltás 24-ben című újságcikkünk közzététele óta eltelt időszakban olvasóink regisztrációjával segítettek nekünk, hogy jobban megismerhessük őket, és így minőségibb tartalmat kínálhassunk számukra.

Két hónappal ezelőtt arra kértük olvasóinkat, hogy regisztráljanak, amivel hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban megismerhessük szokásaikat, érdeklődésüket, véleményüket, és így mélyebben érthessük el nem beszélt dicséretüket és kritikáikat. Azóta sokan megtették ezt, és ezáltal lehetővé tették számunkra, hogy jobb újságot, több minőségi tartalmat kínálhassunk.

Mostantól további előnyökkel is szolgálunk a regisztrált olvasóink számára, többek között elindítottuk az első hírlevél-kollekciónkat. Kele János futballhírlevele az Európa-bajnokságig hetente jelentkezik, majd a torna idején a Ziccer podcastra koncentrál, az Eb után pedig új formában folytatódik. Pál Zsombor heti hírlevele a legjobb olvasni-, nézni-, hallgatnivalóinkból válogat. Emellett elindul A következő X, a politikai újságíróink által készített választási hírlevél is.

A regisztráltak továbbra is hozzáférhetnek a prémium sporttematikájú cikkeinkhez, a Sport24 tartalmakhoz. Hamarosan megjelenik az első 24-es könyv, A futball soha nem érhet véget címmel, amelyre a regisztráltak extra kedvezményt kapnak.

A választásokra készülve extra tartalmakkal, egyedi anyagokkal jelentkezünk majd, többek között Szajki Bálint és Jászberényi Sándor munkáiból is válogathatnak az olvasóink. A regisztrációval járó extrák, funkciók és kedvezmények széles skáláját kínáljuk azoknak, akik velünk tartanak ebben az utazásban.

Az újságírás minőségének fenntartása azonban egyre nagyobb áldozatokat kíván, ezért szükségünk van az olvasóink támogatására. A regisztrációval nem csak a jelenlegi, hanem a május másodikától elérhető anyagainkat is olvashatják. Az olvasók támogatása nélkülözhetetlen a minőségi újságírás fenntartásához, és arra törekszünk, hogy prémiumtartalmunkkal a legjobban szolgáljuk az újságírás, az olvasó és a hazánk ügyét.