Hide the pain Harold hamarosan 80 éves, és számos tervvel készül

Arató András, aki a Hide the pain Harold mémként vált világhírűvé, bár eleinte nem kedvelte a hírnevét, ma már élvezi a rajongók szeretetét és szívesen pózol velük fotókhoz.

Arató András, a nyugdíjas villamosmérnök, aki a Hide the pain Harold néven vált ismertté az interneten, rendkívül aktív életet él és folyamatosan utazik. A mémlegenda, bár kezdetben nem örült a jellegzetes mosolyával szerzett hírnevének, mára megbékélt vele és örül a rajongóinak, akikkel szívesen készít közös fotókat. Arató András Kanadában, Montreálban is komoly figyelmet kapott, ahol a forgalom is megállt érte, de volt, hogy Dél-Amerikában, Kolumbiában testőröket kellett fogadnia a tömeg távoltartására.

A közelgő nyolcvanadik születésnapja ellenére Arató Andrásnak rengeteg terve van, és továbbra is szeret utazni. A következő hetekben Olaszországban egy gamerfesztiválon várják, és naptára már most tele van programokkal. Arató András úgy érzi, az évek múlása ellenére sem öregszik meg, amiért talán az is lehet az oka, hogy fiatalok között mozog, és a sűrű programok mellett is talál időt a pihenésre.