Király Viktor és felesége nehéz időszak után próbálják helyrehozni kapcsolatukat

Király Viktor és felesége, Anita egy év és három hónap különélés után újra együtt élnek, és közös erővel, valamint terápiával igyekeznek megmenteni házasságukat.

Király Viktor és Anita házassága komoly megpróbáltatásokon ment keresztül, miután egy évig és három hónapig külön éltek. A nehéz időszak ellenére mindketten hittek abban, hogy kapcsolatuk helyreállítható, és tavaly decemberben Anita a kisfiukkal együtt visszaköltözött Viktorhoz. Azóta folyamatosan dolgoznak kapcsolatukon, egyéni és közös terápiával is, és állításuk szerint kapcsolatuk soha nem volt még ilyen harmonikus és boldog.

A házasságukat érintő problémák egyik oka lehetett, hogy Viktor családja, különösen húga, Király Linda nem fogadta el Anitát. Linda, aki szoros kapcsolatot ápol testvérével, állítólag nem is hajlandó beszélni unokaöccse édesanyjával. Egy ilyen családi konfliktus könnyen megzavarhatja a házasság harmóniáját.

A különélés után Viktor és Anita egyenként keresték fel a Király család tagjait, hogy rendezzék a nézeteltéréseket és normalizálják a viszonyokat. Viktor a "Beköltözve Hajdú Péterhez" című műsor vendégeként beszélt a házasságukat próbára tevő okokról és a jelenlegi helyzetükről.