Joe Biden őszinte vallomása tragédiájáról

Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke, őszintén beszélt mentális egészségével kapcsolatos küzdelméről és arról a sötét időszakról, amikor feleségét és kislányát egy autóbalesetben elveszítette.

1972-ben Joe Biden életét felforgatta egy tragikus autóbaleset, amelyben felesége, Neilia Hunter Biden és egyéves kislányuk vesztette életét. A baleset során a két idősebb fiú, Beau és Hunter is súlyos sérüléseket szenvedtek, de túlélték a történteket. A tragédia mélyen megviselte Bident, aki majdnem belefulladt a bánatába, és bár rendszeresen elővett egy üveg whiskyt, sosem ivott belőle, mivel családjában többen is alkoholproblémákkal küzdöttek.

Ebben a nehéz időszakban a legsötétebb gondolatok is megfordultak a fejében, de végül két fia, Beau és Hunter miatt nem adta fel. Howard Sternnek adott interjújában Biden elmondta, hogy nem kell őrültnek lenni ahhoz, hogy valaki ilyen helyzetben ilyen gondolatokkal küzdjön.

Joe Biden saját bevallása szerint soha nem hitte volna, hogy újra rátalál a boldogságra, de ez megváltozott, amikor megismerkedett jelenlegi feleségével, Jill Bidennel.

Ha Önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, hívja a krízishelyzetben lévők számára fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy látogasson el a www.ongyilkossagmegelozes.hu weboldalra.