Férjével csalja meg az anyját egy nő

Egy fiatal nő megdöbbentő történetét osztotta meg egy online fórumon, miután rajtakapta a férjét a saját anyjával. A traumát még a legközelebbi barátaival sem tudja megosztani, ezért névtelenül fordult a Reddit közösségéhez.

A Mirror című brit bulvárlap beszámolója szerint a nő szörnyű helyzetbe került, amikor felfedezte, hogy a férje az anyjával csalja meg. A nő, aki korábban az anyját tekintette legjobb barátnőjének, most magányosan küzd meg a helyzettel, mivel nincs senki, akivel megoszthatná a fájdalmát.

A Redditre írt bejegyzésében a nő elmondta, hogy bár a történtek ellenére képtelen elhagyni a férjét, aki szerinte csodálatos apa a gyerekeiknek, és iránta még mindig érzett szeretet miatt marad mellette. Úgy véli, hogy manipulatív anyja használta ki a férje részeg állapotát.

A nő leírása szerint az anyja szörnyű személyiségű, exhibicionista és talán nárcisztikus is. A gyerekek születése után az anya és lánya kapcsolata megerősödött, és az anya vált a nő legjobb barátnőjévé. A tragédia egy karácsonyi parti éjszakáján történt, amikor a nő arra ébredt, hogy a férje nincs mellette az ágyban, és a keresése során találta meg őket kompromittáló helyzetben.

A nő azt írja, hogy a legnehezebb számára, hogy nem tudja megbeszélni az anyjával, mennyire fáj neki az ő cselekedete, és nem tudja megbeszélni a férjével, mennyire fáj neki az anyja tette. A felfedezés utáni napon, december 24-én, képtelen volt kikelni az ágyból, de karácsony napján kénytelen volt felkelni és úgy tenni, mintha semmi sem történt volna a gyerekek és a rokonok előtt.

Az eset óta a nő depressziós és álmatlanságban szenved, ami miatt altatókat kell szednie. A férje mindent megtesz, hogy helyrehozza a történteket, de a nő képtelen újra megbízni benne. A Reddit hozzászólói szerint a nőnek előbb-utóbb szembe kell néznie a helyzettel, és beszélgetnie kell a férjével, az anyját pedig ki kellene zárnia az életükből.

Ez az eset ismét rávilágít arra, hogy az online térben megismert személyekkel szembeni bizalom kialakítása rendkívül óvatosan kell kezelni. A Tinder brit ragadozójaként ismertté vált Peter Gray esete például arra figyelmeztet, hogy a párkereső nőknek minden esetben ellenőrizniük kell a férfiak múltját és hátterét, akikkel online társkeresőkön ismerkednek meg. Gray közel hatéves börtönbüntetésre ítélték, miután nagyjából 80 ezer fonttal rövidítette meg áldozatait, akiket a Tinder társkereső applikáción keresztül ismert meg.

A Tinder üzemeltetője közleményben jelezte, hogy a cég minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a felhasználói ne válhassanak csalások áldozatává. Mesterséges intelligenciát használó eszközökkel próbálják kiszűrni a csalókat és figyelmeztetéseket küldenek a felhasználóiknak. A felhasználók kérhetik, hogy a cég ellenőrizze a „match”-eik valódi fotókat töltöttek-e fel magukról, illetve a cég együttműködik különféle civil szervezetekkel és hatóságokkal, hogy felhívják a felhasználóik figyelmét az online csalások veszélyeire.