Dübörög a Vál-völgyi Zsúr, idén is nagy az érdeklődés

Az Alcsúti Arborétum gyönyörű környezetében idén immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg a Vál-völgyi Zsúrt, amely a tavalyi telt házas Azahriah-nap után idén is óriási tömeget vonzott az alcsútdobozi településre.

A kétnapos fesztivál szombati programjai már kora délelőtt elkezdődtek, és egészen az esti órákig folyamatosan izgalmas előadásokkal szórakoztatták a résztvevőket. A nagyszínpadot az ELEFÁNT zenekar nyitotta meg, amely már az első percekben magával ragadta a közönséget. Olyannyira, hogy a produkció közben még egy lánykérés is volt, mely egy hatalmas igen kimondásával zárult.

A srácok ezek után még jobban felrobbantották a színpadot. Őket követte a VALMAR együttes, Marics Peti és Valkusz Milán duója 17:30-kor lépett színpadra. A fiúk fergeteges koncertet adtak, amely során a nézőtér teljesen megtelt lelkes rajongókkal. Korda György és Balázs Klári ismét lenyűgözte a közönséget.

A Don't Stop Queen Tribute zenekarral a közönség együtt énekelte a legnagyobb Queen-slágereket, majd 22 órakor Majka és bandája vették át a színpadot. Az ózdi fenegyerek közel 30 perccel meghosszabbította koncertjét, ez pedig kellőképpen tükrözi azt az energiát, amita Vál-völgyi Zsúr teremt a közönségének.

A nagyszínpados koncertek mellett a délelőtti órákban a kisszínpadon helyi műsorok és gyerekzenekarok szórakoztatták a legkisebbeket és a nagyobbakat. Késő délutántól pedig itt is a koncerteké volt a főszerep: a Unique, Király Viktor, Sipos F. Tamás és a telt házas koncertet adó Manuel léptek fel, mindenki nagy örömére. Az estét Radics Gigi zárta, aki szintén elbűvölte a közönséget.

A hazai könnyűzene legnagyobb nevei egymásnak adták át a mikrofont, biztosítva a folyamatos szórakozást a zsúrozóknak. A vasárnapi programok is izgalmasnak ígérkeznek: 16 órakor a Neoton Família, majd a Hooligans, T. Danny és a Follow the Flow lépnek színpadra. A 8. Vál-völgyi Zsúrt pedig csakúgy mint tavaly, Byealex és a Slepp fogja zárni.