Szürreális baleset Pakson: napokra az ágy és a fal közé szorult egy férfi

Paksi rendőrök mentették meg egy idős férfi életét, aki az otthonában az ágy és a fal közé szorult, ahonnan nem tudott felkelni.

A Paksi Családsegítő és Szociális Központ munkatársa értesítette a rendőröket, mert egy idős gondozottját már napok óta sem telefonon, sem személyesen nem érte el. A férfi lakásához érve a rendőrök hiába csengettek többször, nem nyitott ajtót senki, valamint az ottlakó ebéddel teli éthordója is az ajtó előtt volt.

A helyzet súlyosságát felismerve a rendőrök egy létrát szereztek egy lakótól, amely segítségével Retkes Gábor zászlós felmászott a magasföldszinti lakás erkélyére. Onnan látta meg, hogy az idős férfi az ágy és a fal közé szorult, és nem tudott felkelni. Az erkély ajtón keresztül sikerült bejutniuk a lakásba, ahol Hauszknecht Attila hadnagy, Bagladi Zoltán zászlós és Illyés László törzsőrmester segítségével elmozdították a bútorokat, és így ki tudták emelni a bajba jutott idős embert.

A mentőszolgálat munkatársait is értesítették, akik a sokkos állapotban lévő férfit kórházba szállították. A bácsi azóta jobban van, jelenleg is kórházban ápolják.