Völgyi Zsuzsi: Nem lesz kistesó a lányomnak

A Romantic együttesből ismert Völgyi Zsuzsi énekesnő és rádiós műsorvezető, de elsősorban az anyaságot helyezi előtérbe. Hétéves lánya, Glória, bár tehetséges az éneklésben, nem vonzódik az előadóművészet felé, inkább a játékot és a kreatív tevékenységeket részesíti előnyben.

Völgyi Zsuzsi a válása után találta meg a boldogságot Kökény Tamás, a Virtuózok 2016-os győztesének oldalán, akivel már három éve alkotnak egy párt. A gyermekvállalás azonban nem szerepel terveik között, az énekesnő szerint időbeli okok miatt: "Viszont idén leszek negyvennégy, ami azt jelenti, hogy sajnos kicsúsztam az időből" – nyilatkozta a Borsnak.

Glória, aki szeretne kistesót, nagy szociális érzékkel rendelkezik és szeretetteljesen bánik a kisebb gyerekekkel. Völgyi Zsuzsi azonban megnyugtat mindenkit, hogy nem terveznek több gyermeket: "Bár a lányom nagyon szeretne kistesót, mindenkit megnyugtatok, nem lesz neki" – mondta az énekesnő.

Völgyi Zsuzsi az anyaság örömeiről is beszélt: emlékezetes számára, amikor megszületett Glória, és mennyire boldog volt, hogy anyukája lehet. Mostanra, amikor iskolás korú gyermekével tölti az idejét, értékes beszélgetéseket folytatnak, és minőségi időt töltenek együtt. Az énekesnő kiemelte, hogy örül, hogy sok időt tud a kislányára szentelni, hogy tartalmasakat beszélgethetnek, és együtt játszhatnak, heverészhetnek.