VV Dudu, a hajkoronájának büszke tulajdonosa

A ValóVilág 12. szériájának új játékosa, VV Dudu, aki korábban Tápai Andiért küzdött, most a reality show-ban tűnt fel.

VV Dudu, azaz Botlik Dávid nemrég még Tápai Szabina testvéréért, Andiért harcolt a 'Szingli vagy svindli' című műsorban, most pedig a ValóVilág 12. szériájában mutatkozott be. A 23 éves nőcsábász akkor is és most is büszkén vallja, hogy a hajára a legbüszkébb, amelynek tökéletes állapotát akár háromszori mosással is biztosítja. A tökéletes frizura érdekében hajlandó akár 2 órát is eltölteni a tükör előtt, és ha nem elégedett az eredménnyel, inkább újrakezdi az egészet. A késését gyakran ennek tudhatja be, mivel számára a hajának megfelelő állapota prioritást élvez.

A ValóVilág villájába nem egyedül érkezett, hanem VV Verával együtt, aki a fődíjból elsőként a parkolási bírságát szeretné kifizetni. VV Dudu azonban nem csak a hajával kapcsolatban van elvárása, hanem környezetének rendjét is fontosnak tartja, bár saját ágyának beágyazása már nem érdekli.

VV Dudu egyértelművé tette, hogy őt senki nem irányíthatja, a szabályokat pedig nem veszi túl komolyan. Meghallgat mások véleményét, de azt ritkán fogadja meg.