Görög Zita autóját kerékbilincs sújtotta az Adom a napom forgatásán

Görög Zita csütörtöki napját kellemetlen meglepetések sorozata érte, amelyek közül a legutóbbi egy kerékbilincs volt, amelyet autójára szereltek a belvárosban.

A modell és műsorvezető, Görög Zita a csütörtöki napját az Adom a napom stream keretében mutatta be a közönségnek, azonban a nap nem várt eseményekkel teli volt. Instagramon is megosztotta követőivel a nap során történteket, amelyek között szerepelt egy lyukas lepedővel kapcsolatos incidens, a kerítésükön átszökött kutya, és egy sárgarigó tragikus sorsa. A nap folyamán a belvárosban forgatás közben autójára kerékbilincset helyeztek, mivel Görög nem vette észre, hogy egy lakossági parkolóhelyre állt be.

Görög Zita bocsánatot kért a lakosságtól a parkolóhely elfoglalása miatt, és kifejtette, hogy a kerékbilincs alkalmazása szerinte nem praktikus, mivel nem tudja azonnal átadni a helyet egy lakosnak, hanem várnia kell azokra az emberekre, akik a bilincset felszerelték. Az eseményeket Instagram-bejegyzésében is dokumentálta, ahol humorral kezelte a helyzetet, és megjegyezte, hogy "Zituka béna volt, és nem vette észre, hogy ez lakossági parkolóhely" és ígérte, hogy estére kipiheni magát.