Ábel Anita és olasz szerelme, Roberto Favaro kapcsolatáról vallottak

Öt évvel ezelőtt kezdődött Ábel Anita és olasz párja, Roberto Favaro szerelme, és a kapcsolatuk kezdeti nehézségei ellenére ma is tartják egymást. A színésznő és párja a Palikék Világa Ilyen az élet című műsorban meséltek közös életükről.

Ábel Anita és Roberto Favaro öt éve alkotnak egy párt, és bár kultúrájuk eltérő, sikerült megtalálniuk a közös hangot. A színésznő elmondta, hogy kapcsolatuk kilenc hónappal azután kezdődött, hogy előző, 16 évig tartó házassága véget ért. Kezdetben sok összezördülés volt köztük, de mára stabilizálódtak a dolgok, és még mindig nem unatkoznak együtt.

Ábel Anita szerint a magyarokban genetikailag benne van a panaszkodás, ami számára tanulási folyamatot jelentett. A színésznőnek és olasz szerelmének össze kellett csiszolódniuk, hogy harmonikusabban tudjanak együtt élni.

A különböző kulturális háttér ellenére Roberto Favaro világpolgárként könnyen tud otthonra lelni bárhol a világban, míg Ábel Anita szerint ő maga ehhez "nagyon kocka". A színésznő azt is hozzátette, hogy párja mellett rájött, fejlesztenie kell magát, mert bár kívülről nem látszik, ő valójában zárkózott és bizalmatlan idegenekkel szemben.

Ábel Anita elárulta, hogy Roberto volt az, aki segített neki kiegyensúlyozottabbá válni, és megtanította, hogy még a rossz helyzetekben is meglássa a jót. A kapcsolatuk során sok átbeszélgetett éjszaka, nagy csattanások és lelki traumák felszínre hozása kellett ahhoz, hogy a színésznő érezze a változást magán.

Amikor arról kérdezték őket, hogy mi tartja össze őket a konfliktusok ellenére, mindketten azt válaszolták, hogy nem tudják. Ábel Anita szerint lehet, hogy ez szerelem vagy valamilyen odafönt elrendeltetés, de ez az erős kötelék átsegíti őket minden nehézségen. A színésznő megosztotta, hogy három nappal az ismerkedésük után Roberto azt mondta neki, hogy a kapcsolatuk életük végéig tart, ha nem rontják el.