Balogh Levente: A vállalkozói lét nem tanulható, bele kell születni

Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa és Magyarország 53. leggazdagabb embere szerint a vállalkozói létet nem lehet tanulni, arra születni kell.

A Szentkirályi Ásványvíz sikerének titka, hogy sok kis titok összessége, amelyeket Balogh Levente nem árul el. A vállalkozóként való alkalmazkodás fontosságát hangsúlyozza, és bár a mesterséges intelligencia (MI) hasznos, szabályozásra van szükség, különösen a magánszférában, ahol károkat okozhat. A Cápák között műsorban szerzett tapasztalatai alapján úgy véli, hogy a nagy butaságokat már az elején fel lehet ismerni, és néha egy pofon is szükséges lehet a változáshoz. Az edukáció fontosságát kiemelve, Balogh Levente a társadalmi szerepvállalás és a helyi vállalkozások támogatásának jelentőségét is hangsúlyozza.

A vállalkozói és menedzseri személyiségtípusok közötti különbséget a térbeli és síkbeli látásmód különbségével írja le. A minőség alapkövetelményként való kezelését pedig a technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre könnyebb betartani. A jövőben a szerelemprojektekre és az edukációra szeretne koncentrálni, miközben tovább építi személyes brandjét.

A Cápák között és Az álommeló műsorokban való részvételét az edukáció iránti elkötelezettségével magyarázza, amely lehetőséget ad számára, hogy szélesebb közönség előtt végezze ezt a tevékenységet. A műsorban tett befektetési ajánlatok fele valósul meg a képernyőn kívül, és Balogh Levente üzenete a vállalkozóknak, hogy ne próbálkozzanak a valóságtól eltérő állításokkal.

: Balogh Levente interjúja a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosával.