„Csaholós, fogatlan kutya” – Puzsér Róbert ismét nekiment Dopemannek

Tovább folytatódik a szájkarate Puzsér Róbert és Pityinger László, alias Dopeman között. A rapper nagyrészt már megbocsátott a kritikusnak, de elvárná a bocsánatkérést. A publicista „csaholós, fogatlan kutyának nevezte″ a zenészt, hozzátéve, hogy nem fél tőle.

Puzsér Róbert éles véleményt fogalmazott meg Pityinger Lászlóval, alias Dopemannel szemben, akit többek között „szociktól kunyeráló nersegédnek” nevezett. A kritikus szerint Dopeman, aki korábban kormánykritikus volt, mára a NER és Orbán Viktor egyik fő támogatójává vált a nyilvánosságban.

A Best magazinnak adott interjúban Dopeman elmondta, hogy bár nagyrészt megbocsátott Puzsérnak, azonban emberileg csúfosan megbukott nála. A rapper szerint Puzsér Róbert „csak egy beteg ember lehet, aki a huszonegy agyműtéten átesett, fogyatékkal élő” húgát és az édesanyját is megemlíti támadásai során.

Dopeman úgy véli, hogy Puzsér Róbert „legalja módon” kritizálta őt, és bár magát budai értelmiséginek tartja, jobban tenné, ha bocsánatot kérne. A rapper biztos benne, hogy előbb-utóbb összefutnak, és akkor majd kiderül, ki milyen hangulatban lesz.

Puzsér Róbert a Best magazinnak nyilatkozva kifejtette, hogy Dopeman is bántotta a családját, így viselje el a következményeket. A kritikus szerint Dopemannek abba kellene hagynia a siránkozást és megmutatnia a gengszterbüszkeségét.

Csaholós, fogatlan kutya, aki ugat, de harapni nem tud. Ne a sleppje mögé bújjon. Jöjjön, vágjon szájba, ha akar. Én nem félek tőle – mondta Puzsér Róbert.

Trágár üzenetváltásokig fajult a vita

Dopeman a YouTube-csatornáján Van, akinek semmi sem szent címmel töltött fel egy videót, amelyben Puzsér Róbertnek címzett rapszámáról fejtette ki a véleményét. A rapper elárulta, hogy válaszrapszámot akart írni Puzsér Ha a buddhaság fájna című dalára, de családja kérésére végül nem tette meg. Dopeman különösen azt nehezményezte, hogy a publicista a dalban az anyját és húgát is megemlíti, és emiatt ipari b*zinak nevezte Puzsért. A rapper azt is elmondta, hogy megpróbálta telefonon elérni a kritikust, de nem sikerült.

Dopeman nem fenyegette meg konkrétan Puzsért veréssel, de figyelmeztette, hogy jobb lenne, ha kerülné őt, ha találkoznak. A rapper felvetette, hogy váratlanul megjelenhet Puzsér egyik állandó műsorának, az Apu azért iszik, mert te sírsz című podcast felvételén.