Tíz éves korától erőszakolta saját gyermekét egy volt tűzoltó

Egy volt tűzoltó ellen emeltek vádat, aki a vádak szerint tíz éves korától kezdve szexuálisan bántalmazta saját gyermekét és az élettársa kiskorú lányát is. A férfi akár 22 év fegyházat is kaphat, míg élettársa 12 év szabadságvesztésre számíthat.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség tájékoztatása alapján a negyvenes éveiben járó férfi éveken át erőszakolta mindkét gyermeket. Az élettársa is tudomással bírt a történtekről, és időnként ő is részt vett a cselekményekben.

A vádirat részletei szerint a férfi a gyermekek mellett az élettársát is bántalmazta, aki több alkalommal súlyos sérüléseket szenvedett. A nő a nyomozás során részben beismerte tetteit, míg a férfi tagadta a vádakat. A férfi rendvédelmi dolgozóként betöltött állása a nyomozás kezdetén megszűnt.

Az ügyészség indítványozza, hogy amennyiben a vádlottak beismerő vallomást tesznek, a férfi 22 év, a nő pedig 12 év fegyházra ítélhető legyen. Ezenkívül azt is kérik, hogy a bíróság örökre tiltsa el őket minden olyan foglalkozástól vagy tevékenységtől, amely során kiskorúakkal kerülhetnének kapcsolatba.