Májusi streaming csemegék: sci-fi és romkomok tárháza

Május hónapban a streaming szolgáltatók kínálatában számos izgalmas újdonság várja a nézőket. A Bridgerton sorozat harmadik évadától kezdve Anne Hathaway új romantikus vígjátékán át Jennifer Lopez AI témájú sci-fijéig széles a paletta. A misztikus tinisorozatok kedvelői sem maradnak újdonságok nélkül, hiszen érkezik a Maxton Hall és a Pretty Little Liars frissített változata is.

A Prime Video-n debütál az év egyik leginkább várt romantikus vígjátéka, a The Idea of You, melyben Anne Hathaway és Nicholas Galitzine alakítja a főszereplőket, és egy váratlan kapcsolatot tár fel egy 40 éves egyedülálló anya és egy 24 éves énekes között. A német drámasorozatok kedvelői a Maxton Hall – The World Between Us-t nézhetik majd, amely egy ösztöndíjas diák és egy milliomos örökös bonyolult kapcsolatát mutatja be. Az Odakinn második évada tovább fokozza a rejtélyeket, ahol az Abbott család egy sötét titok körül próbálja megőrizni összetartását.

Az HBO Max-on a Hacks – A pénz beszél harmadik évada folytatja a fiatal komédiaíró és egy legendás stand-upos kapcsolatának történetét. A Turtles All the Way Down című film a mentális betegségekkel küzdő Aza Holmes életét követi nyomon, aki egy szökevény milliárdos nyomába ered. A Pretty Little Liars: Summer School a népszerű sorozat új évadában újabb rejtélyekkel és veszélyekkel szembesíti a főszereplőket.

A Netflix kínálatában a Cukormáz nélkül című film a Pop-Tarts sütemény kitalálásának történetét dolgozza fel, Jerry Seinfeld és Melissa McCarthy főszereplésével. Az Az örömanya című film Lana és lánya, Emma bonyolult kapcsolatát mutatja be, ahol a múlt sebei újra felszínre kerülnek. A Bridgerton sorozat harmadik évadának első fele Penelope és Colin szerelmi történetét helyezi középpontba. Az Atlas című sci-fi/akciófilm Jennifer Lopez főszereplésével egy adatelemző és egy renegát robot különös kapcsolatát tárja fel.

Az Apple TV+ a Dark Matter című sorozattal bővíti a tudományos-fantasztikus műfaj kedvelőinek választékát, ahol egy fizikus professzor alternatív valóságok között próbálja megtalálni a sajátját.