Gáspár Evelin újra szerelmes lehet

Gáspár Evelin, aki korábban két évig volt együtt Varga Attilával, úgy tűnik, újra rátalált a szerelem. Egy titokzatos férfi, Zsoltnak hívják, egyre többször bukkan fel az Instagram-történeteiben.

Gáspár Evelin és egykori kedvese, Varga Attila kapcsolata 2021 nyarán kezdődött, de csak nyolc hónap múlva vált ismertté a nyilvánosság számára. A kapcsolatot Gáspár Győző és Bea is támogatta, és úgy tűnt, hogy a pár egy családként él együtt. A Párharc című műsorban is megmérettették kapcsolatukat, amely állításuk szerint még közelebb hozta őket egymáshoz. Azonban a közös képek eltűnése utalhatott a szakításra, amit Evelin tavaly nyáron erősített meg, kijelentve, hogy tovább lép az életben.

A szakítás után Evelin egy ideig nem mutatott be új férfiakat a közösségi médiában, de Valentin-napon egy sejtelmes képet osztott meg, ahol egy romantikus vacsoránál látható, rózsacsokorral a kezében, és az asztal két személyre volt megterítve.

Mostanában azonban egy titokzatos férfi, Zsoltnak nevezett személy gyakran felbukkan Evelin Instagram-történeteiben. Láthatóan jól érzik magukat együtt, ebédelnek, koktéloznak és szórakoznak, ami arra utalhat, hogy barátságuknál több lehet köztük. Evelin egy közös fotót is megosztott Zsolttal, ahol egy fekete, hátul kivágott ruhában pózol, és a kép alatt a férfi szíves és tüzes emotikonokat küldött neki, ami árulkodó jel lehet.

Evelin édesapja, Gáspár Győző is változásokon ment keresztül, hiszen elképesztő átalakuláson ment át: 120 kilóról sikerült 99 kilóra lefogynia, mindezt anélkül, hogy koplalnia kellett volna. A nógrádi hős már hosszú ideje küzd a súlyával és sohasem tagadta, hogy gyomorgyűrűt ültettek be neki, ezt azonban 5 éve ki kellett venni, ami után újra felszaladt rá jó pár kiló felesleg. Idén tavasszal újfajta súlycsökkentőket kezdett el szedni, amelyek palesztin gyógyítók által felfedezett rostokat és grönlandi moszatokat tartalmaznak, ezek hatására pedig csökkent az étvágya, így koplalás nélkül képes volt megszabadulni a felesleges kilóktól.

Gáspár Győző a fogyását egyfajta tiszta lapnak is tekinti az eddig igen zűrös életében, és úgy érzi, a lelke is megtisztult. A külső megjelenés fontosságát sem titkolja, hiszen hiúságát maga is elismeri. A változások nem csak a megjelenésében, hanem a családi életben is pozitív hatással bírnak, hiszen Gáspár Győző a családjának és saját magának is meg akar felelni ezzel az átalakulással.