Schobert Norbi és Rácz Jenő barátságáról, valamint Schobert Lara jövőbeli terveiről

Schobert Norbi és Rácz Jenő barátsága közel öt évvel ezelőtt kezdődött, amikor Rubint Réka a Konyhafőnök VIP-ben versenyzett. A barátság világnapja alkalmából beszéltek kapcsolatukról, melynek során Schobert Norbi fiahoz hasonlította a séfet, és büszkeségét fejezte ki Rácz Jenő Sztárboxban nyújtott teljesítménye kapcsán.

A barátságuk kezdetéről Schobert Norbi elmondta, hogy a kapcsolat akkor alakult ki, amikor felesége, Rubint Réka a Konyhafőnök VIP versenyében szerepelt, és a döntő előtt kiesett. Ekkor hívta meg a séfeket vacsorára, de csak Rácz Jenő tudott elmenni, így kötött barátságot Schobert Norbival. A fitneszguru szerint Jenő számára olyan, mint a fia, és a régi önmagát is látja benne. Rácz Jenő és Schobert Norbi gyakran töltik együtt az idejüket, például vacsorázással és teniszezéssel, és Schobert segített a séfnek a Sztárbox műsorra való felkészülésben is.

Schobert Norbi különösen büszke volt Rácz Jenőre, amikor a séf legyőzte Istenes Bencét a Sztárboxban, mivel korábban a fitneszguru fia, ifj. Schobert Norbert is megmérkőzött Istenessel, de akkor a műsorvezető nyerte a meccset. A felnőttkori szoros barátság kialakulásához mindketten a szeretet és az elfogadás fontosságát emelték ki. Schobert Norbi hozzátette, hogy Rácz Jenő a barátja mellett állt, amikor három évvel ezelőtt stroke-ot kapott, és a forgatást otthagyva sietett hozzá a kórházba. Rácz Jenő pedig úgy fogalmazott, hogy Schobert Norbi tapasztalatai jó tanárrá és tükörré teszik számára, hogy milyen ember szeretne lenni.

A család másik tagjáról, Schobert Laráról is érkeztek hírek. Az Instagram-oldalán indított kérdezz-feleleken egy követője arra volt kíváncsi, hogy hol képzeli el az életét 10 év múlva. Schobert Lara szeretne először minden lehetőséget kihasználni Magyarországon, de egy évtized múlva Olaszországban, lehetőleg Toszkánában képzeli el az életét. Az edző hamarosan a Sztárbox egyik versenyzőjeként lép majd ringbe.